Smart Therapy

Orice probleme ai avea, oricât de mari ar fi, tot au o rezolvare!

Copiii cresc și se dezvoltă în mod diferit și este de datoria noastră, ca adulți, să le oferim un spațiu potrivit în care să facă acest lucru. Ce se întâmplă, însă, atunci când copiii par să nu țină pasul cu semenii lor? Ce se întâmplă atunci când copilul are 3 ani și nu vorbește sau are un vocabular limitat? Când are 6 luni  și nu reușește să stea în șezut? Când are 2 ani și nu reușește să pună cuburile unul peste altul?

Pe parcursul procesului de dezvoltarea a unui copil pot să apară întârzieri minore sau temporare, însă atunci când observați că există mai multe indicii care să vă ridice semne de întrebare, nu ezitați să ne contactați.

Rețeta programului de recuperare a întârzierilor Smart Therapy:

Ingrediente:

  • 3 terapeute vesele și cu chef de joacă
  • 6000 h  de experiență de lucru cu copii (experineță în lucrul cu copii cu întârzieri în dezvoltare, copii cu tsa, cu probleme emoționale și de comportament, ADHD, etc)
  • 500 g de zâmbete
  • 30 ml de hohote de râs
  • 600 g de dezvoltare a limbajului  (evaluarea limbajului și realizarea unui plan de intervenție adaptat nevoilor copilului care să se bazeze pe: îmbogățirea vocabularului, dezvoltarea limbajului receptiv și expresiv, folosirea întrebărilor, consolidarea sunetelor, utilizarea propozițiilor în vorbire, utilizarea unui limbaj funcțional, învățarea cauzalității acțiunilor, secvețialitate și dezvoltarea abilităților de a povesti, învățarea scrisului și a cititului)
  • 500g de dezvoltare a proceselor cognitive ( îmbunătățirea percepției vizo-spațială, dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, sortare, îmbunătățirea memoriei)
  • 300g de dezvoltare a motricității ( dezvoltarea motricității grosiere care cuprinde grupele mari de muschi și a motricității fine, abilitatea de a controla grupele mici de muschi, imitare motorie cu și fără obiect)
  • 500g de dezvoltare a abilităților socio-emoționale si îmbunătățirea comportamentului ( identificarea și recunoașterea emoțiilor, controlul emoțiilor și prezentarea unor comportamente alternative în diferite situații dificil de gestionat pentru copil, dezvoltarea abilităților de joc fie el independent, social sau simbolic, respectarea regulilor )
  • 1 kg de voie bună
  • 1 copil minunat

Într-o cameră plină de soare se amestecă toate aceste ingrediente, iar la final avem produsul final: un copil vesel, care învață prin joacă.

Postari asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *